Hoeveel kilometer loop jij?
home  > veel gestelde vragen

Veel gestelde vragen

Wat kost deelname?
Tijdens de voorverkoop kost een 4-dagenstempelkaart € 4,- voor individuele lopers.
Groepen vanaf 10 personen betalen € 4,- p.p. voor een 4-dagenstempelkaart en kunnen gebruik maken van de groepsinschrijving.
Een losse 4-dagenstempelkaart op de dinsdagavond kost € 5,-.

Kan er ook 1 of 2 dag(en) worden gelopen 
Het is mogelijk 1 avond mee te lopen. Dit kan op alle dagen. Wil je graag een dagmedaille ontvangen? De dagmedaille wordt alleen op de vrijdagavond uitgedeeld. Een dagkaart kost € 2,50 in de voorverkoop en € 3,- tijdens het evenement.

Waarom is de starttijd zo vroeg?
Aan de avondvierdaagse doen veel jongeren mee die de dag erna weer naar school moeten. Wij willen niet dat de eindtijd te laat wordt. Hierdoor kan iedereen weer op tijd thuis zijn.

De laatste avond start de 5 km om 18.30 uur en de 10 km om 17.30 uur, waarom?
De deelnemers van de 5 km en 10 km komen dan ongeveer gelijktijdig aan in het centrum om te finishen.

Wat te doen bij onweer?
Bij onweer moet er zo snel mogelijk een overdekte schuilplaats (huizen, boerderijen, schuren, etc.) worden gezocht. Als er geen overdekte schuilplaats voorhanden is, zoek dan een greppel of ander laaggelegen gebied op om te schuilen. Schuilen onder een boom of bij een lantaarnpaal is niet veilig! Indien de weersvoorspelling aangeeft dat het zou kunnen gaan onweren, dan is het mogelijk dat er een avond wordt afgelast. Dit wordt altijd gecommuniceerd via website, social media en nieuwsbrief.