Hoeveel kilometer loop jij?
home  > veel gestelde vragen

Veel gestelde vragen

Wat kost de deelname?
Bij voorinschrijving bedraagt het inschrijfgeld € 4,- voor individuele lopers voor 4 avonden.
Groepen vanaf 10 personen betalen € 4,- p.p. voor 4 avonden.
Bij inschrijving op de dinsdag zijn de kosten € 5,00.

Kan er ook 1 of 2 dag(en) gelopen worden?
Het is mogelijk 1 avond mee te lopen. Dit kan alle dagen, alleen op de vrijdagavond krijg je een dagmedaille. Een dagkaart is € 2,50  (voorverkoop) en € 3,- tijdens het evenement.

Waarom is de starttijd zo vroeg?
Aan de avondvierdaagse doen veel jongeren mee die de dag erna weer naar school moeten. Wij willen niet dat de eindtijd te laat wordt. Hierdoor kan iedereen weer op tijd thuis zijn.

De laatste avond start de 5 km om 18.30 uur en de 10 km om 17.30 uur, waarom is dit?
Dit heeft te maken dat de deelnemers aan de 5 en 10 kilometer ongeveer gelijktijdig in het centrum finishen.

Wat te doen bij onweer?
Bij onweer zo snel mogelijk een overdekte schuilplaats (huizen, boerderijen, schuren, etc.) zoeken. Als er geen overdekte schuilplaats voorhanden is, dan zoeken de deelnemers het beste een greppel op of ander laaggelegen gebied op om te schuilen. Schuilen onder een boom of bij een lantaarnpaal is niet veilig! Indien de weersvoorspelling aangeeft dat het zou kunnen gaan onweren is het mogelijk dat er een avond wordt afgelast. Dit wordt altijd gecommuniceerd via website, social media en nieuwsbrief.

Wat te doen na onweer?
Wanneer het onweer langer duurt dan bijvoorbeeld een half uur dan wordt de tocht voor die avond geannuleerd. Als het onweer langer duurt keren de groepen ná het onweer direct terug naar de startlocatie.