Hoeveel kilometer loop jij?
home  > organisatie

Organisatie


Stichting Avond4Daagse Bolsward

Het bestuur van Stichting Avond4Daagse Bolsward bestaat uit:

Voorzitter: Vincent Haagsma
Penningmeester:  Petra de Groot
Secretariaat: Hester van der Schaaf
Team Start-finish: Maria Dijkstra, Lars van Bavel en Richard Jorna
Team Route: Jeroen de Jeger, Wilfred de Bruijn, Maria Dijkstra en Vincent Haagsma
Team Sponsoring: Richard Jorna en Petra de Groot
Team Communicatie: Mayke Kloetstra en Hester van der Schaaf

Tijdens de avondvierdaagse is het bestuur bereikbaar op het noodnummer: 0617117858

Vrijwilligers

Voor de organisatie van dit evenement zoeken wij altijd vrijwilligers die ons team willen versterken. Niet alleen voor het bestuur maar zeker ook tijdens het event! Heb jij interesse of wil je meer weten? Laat het ons weten!

| Contact |

Verkeersregelaars

Veiligheid gaat boven alles. Daarom werken wij tijdens dit event met verkeersregelaars. Op deze manier kunnen we zorgen voor de veiligheid en houden we ons aan de regels van de gemeente. Elke avond hebben wij verkeersregelaars nodig.

Verkeersregelaars moeten online een cursus volgen. Na de cursus ontvang je een certificaat welke een jaar geldig is. Als jij je certificaat haalt, kun je dus een jaar lang bij diverse evenementen helpen als verkeersregelaar. Heb jij een certificaat of wil jij deze halen en wil je helpen tijdens de avondvierdaagse? Meld je dan aan! Geef in je mail aan of je een certificaat hebt, deze moet halen en welke dagen we je kunnen inzetten.

| Contact |
 

Wij zijn bereikbaar via info@avondvierdaagse-bolsward.nl. Tijdens het event kunnen deelnemers de organisatie bereiken via het calamiteitennummer op de stempelkaart.